Velkommen

Velkommen til Risskov Efterskole

Det er udviklende, udfordrende og urbant. Det er dannelse og danskhed i udvikling. Det er Risskov Efterskole. Lige nu. Lige her. Midt i Aarhus – midt i verden.

I hundrede år var vi højskole, landbrugsskole, husholdningsskole. Vi har stormet sanserne, åbnet for indtryk, udfordret og udviklet. Vi er videbegærlige og vedholdende. Vedvarende på rejse mod det ny årtusindes vidtstrakte vidder.

Vi spørger: Hvad sker der i verden lige nu? Hvad betyder det for dig, for os – for andre? Hvordan føles, duftes og smager fremtiden? Hvordan ser den ud i Aarhus, på nettet – fra rummet? Vi kender den ikke – men vi er klar.

Vi forbereder eleverne på fremtiden i et forpligtende fællesskab. Med nysgerrighed og viden som kompas skal de videre mod et liv i udvikling i en verden i forandring. Rejsen går gennem sport, action, gastronomi og design – altid i mødet med det internationale. Gennem viljen til at ville og lysten til at lære. Det foregår fra bakken, som engang havde bøndergårde til den ene side og væksten i Aarhus til den anden. Nu er den og vi i byen. I et af landets største vækstområder. Her formes fremtiden hver dag.

Når Aarhus er kulturhovedstad er vi med. Når fremtidens by vokser frem omkring os, er vi med. Når morgendagens sport, kultur, boliger, transport – ja hele vores liv – tager form, er vi med. Når verden kommer tættere på, er vi der. Parat. På pletten. På spring.

Vi er Risskov Efterskole