Action, eventyr og oplevelser

Er du parat til at blive udfordret og prøve en masse nye aktiviteter indenfor adventuresport?

Sport Xplore er målrettet dig der har lyst til at udfordre dine personlige grænser i et socialt fællesskab.

Igennem forskellige sportsdiscipliner vil du opleve en god blanding af action, eventyr og oplevelser i tæt kontakt med naturen. Vi suser gennem skoven på Mountain Bike, vi dykker dybt i havet, presser os selv gennem adventure race, oplever roen i havkajak og holder jordforbindelsen i kampsportens kunst.

Du vælger Sport Xplore linjen, fordi du har mod på at prøve kræfter med dig selv og andre. Her sætter du dig selv i spil og kommer ud af din komfortzone. Når du kaster dig ud i noget nyt og afprøver dine grænser fysisk og mentalt bliver du klogere på dig selv og på dit team. Måske vil du endda opdage, at du har talent for en ny sportsdisciplin.

Vi har fokus på personlig dygtiggørelse og udvikling samtidig med, at du oplever vigtigheden af et solidt og nært holdsamarbejde.

På Sport Xplore lærer du at tackle elementet af ”det uventede”. Vi udforsker elementer og sportsgrene der lærer dig at tage hurtige beslutninger, nogle gange i en fart og andre gange ud fra et koncentreret indre fokus.

Du vil være en del af et team med mange forskellige personligheder. I har dog det til fælles, at i deler passionen ved at udforske naturen, jer selv og hinanden som et team.

På linjen vil du få tilbud om at deltage i et dykkerkursus: Et PADI Open Water Diver Kursus der primært foregår i Danmark.

Ture og oplevelser

Hele linjen tager på en fælles linjetur til udlandet, hvor vi bliver udfordret i diverse aktiviteter. Som en del af Sport Xplore linjen er du også på 2-3 mindre overnatningsture i løbet af året – f.eks. kanotur/kajaktur, vandretur samt overnatninger i det fri.

Dine undervisere er Peter, Søren og Jonas, som tilsammen har erfaring med de fleste afkroge af sportsverdenen, og som konstant er på udkig efter nye, skæve og sjove aktiviteter til Sport Xplore.

Dykkercertifikat

Du vil på Sport Xplore få tilbudt at deltage i et dykkerkursus: Et PADI Open Water Diver Kursus, som vil foregå i løbet af efteråret mod en egenbetaling på omkring 3750 kr. Dykningen foregår primært i Danmark.

Hvis du er til sport, adventure, udfordringer og højt humør, så grib denne unikke chance og meld dig til Sport Xplore linjen på Risskov Efterskole.

Søren Wolf, lærer

”Det bedste ved at undervise på Sport Xplore linjen er, når vi ser eleverne opleve, at der er noget, de ikke vidste, de er rigtig gode til.”