Arrangementer & Ture

Udover vores 3 fælleskabende rejser, den daglige boglige undervisning og din linjefagsundervisning, består et år på Risskov Efterskole af meget andet.

Læs mere

I løbet af året vil du opleve, at vi afvikler forskellige ture og arrangementer, som vi mener gør efterskolelivet endnu bedre.
Mange af weekenderne på efterskolen har et tema – det er eksempelvis vores RES Olympiske Lege i opstartsperioden, høstfesten i september, juleweekend i december og bryllupsweekenden i foråret.

Ud over de planlagte oplevelser i weekenderne, bliver du udfordret når vandreskoene skal snøres til Molsturen, Århus Festuge indtages med de kulturelle briller, og når din familielærer et par gange om året laver ”ryste samme aktiviteter” for hele familiegruppen. Alt sammen bidrager til, at du sammen med os skaber et helt unikt efterskoleår for dig!

Gl. elevdag på Risskov Efterskole 2022

Kære tidligere elever
I er hermed inviteret til Gl. Elevdag på Risskov Efterskole!

Arrangementet løber af stablen d. 5/11 kl. 13-17.

Program:
13-14: Dørene åbnes, registrering samt boller & kaffe i årgangslokaler
14-15: Officiel velkomst og sang ved forstander Else Marie
15-16: Rundvisning på skolen – se forandringerne
16-17: Kaffe & kage i årgangslokaler
17: Tak for i år vi ses igen næste år.

SU senest d. 2/11 ved dette link: https://forms.gle/5sN54zw17XcXbezK7

NB: Gl. Elevdag er for alle der har gennemført et år på Risskov Efterskole. Det er et alkoholfrit & røgfrit arrangement, skolen opfodrer alle årgange til at arrangere fest eller samvær som forlængelse af dagen.

Bliv en del af Risskov Efterskole

Besøg osBliv elev