Personalet

Mød personerne

Peter Seiding

Peter Seiding er pædagogisk leder på Risskov Efterskole og pr. 1. august 2021 konstitueret forstander. Peter er læreruddannet fra Århus Seminarium og han er linjefagsuddannet i dansk, matematik, geografi og sløjd. Peter har mere end 15 års erfaring som efterskolelærer.

Ida Sørensen

Forretningsfører

Camilla Tyrrestrup

Camilla varetager undervisningen i engelsk og fransk på 9. og 10.klasse. Camilla er uddannet cand.mag i fransk og medievidenskab, og har taget efteruddannelse hos Kaospiloterne som Forandringsformidler. Desuden er hun uddannet lærer med linjefagene engelsk og hjemkundskab.

Torkil Rossel

Toke underviser i dansk og tysk. Linjefag i tysk, dansk, biologi og geografi. Toke er ivrigt friluftsmenneske. Har været lærer i 8 år på Skæring Skole, før han startede her.

Jeppe von Tangen Billeskov

Jeppe Rønnow Tegen

Camilla Bro Klausen

Søren Nørup wolf

Søren er en lige blanding af fysik, dansk og musik, hvilket har medført sig en del underlige sangtekster om bl.a. rumfart og kvantemekanik, hvilket jeg gerne underholder med. Hans didaktiske kæphest er de kreative processer i undervisningen; hvordan kan vi skabe rammerne for, at du producerer noget interessant, uanset om det er tekster, fysikforsøg eller noget helt tredje. Han underviser i øvrigt på linjen Sport Xplore sammen med Peter, da han elsker friluftsliv .. Og så kan han lære alle at spille guitar.

Steffen Søndergaard Nielsen

Steffen er 30 år og uddannet Cand. Scient. i Idræt og Mediefag. Han er linjelærer på Surf, Ski og Freesport. Han har en bred erfaring indenfor mange forskellige idrætsgrene, men elsker et godt adrenalinrush, hvorfor han er en dedikeret surfer og skiløber. Han er uddannet skiinstruktør fra Den Danske Skiskole og har over 50 ugers erfaring på ski og er særligt glad for freeride- og freestyleskiløb. Han er aktiv kystlivredder og uddanner på kystlivredderuddannelsen på 9. år, og vil på Surf, Ski og Freesport også stå for sikkerheden.

Dee Nørgaard Harel

Louise Brøndum

Uddannet fra Læreruddannelsen i Aarhus i 2010 med linjefag i dansk, matematik, idræt og samfundsfag. På Risskov Efterskole underviser Louise i matematik i 9. og 10. klasse, samt Puls 10 og Puls fælles. Udover faglærer er Louise skolens uddannelsesvejleder.

Kristina Kaae Thomsen

Peter Frost Larsen

Lonny Hvid

Sekretær (pt. på barsel)

Brian Møller

Brian er læreruddannet fra Aarhus Seminarium og har linjefag i matematik, engelsk, idræt og musik. Brian har 9 års erfaring som efterskolelærer. Brian er kontaktlærer og skal i kommende skoleår undervise i matematik, musik og parkour og på linjerne SportXplorer og Surf/ski.

Jens Jensen

Jens er læreruddannet fra Århus Seminarium i matematik, fysik/kemi, musik og sløjd og har derudover brugt halvdelen af sit liv på basketball på topplan i både DK, udlandet og på landsholdet. Jens er en gammel kending af Risskov Efterskole - Jens har nemlig været efterskolelærer på Risskov Efterskole fra 2010-2017. Jens skal bl.a. undervise på basketball linjen.

Lars Fuglsang

Ejendomsservicetekniker