BASKETBALL - EN LIVSSTIL

På basketball linjen får du en fantastisk mulighed for at udvikle dig som spiller og at være en del af et stærkt team.

Vi udfordrer alle vores spillere individuelt og sammen som et team. Gennem mange timers træning booster vi din taktiske, tekniske, fysiske og mentale udvikling. Vi ser dit potentiale, og viser dig vejen i et stærkt og solidt fællesskab.

Vi har professionelle trænere, der hjælper dig med at udvikle dit talent. De har mange års erfaring som spillere på højeste niveau i både ind- og udland.

Træningens fokus er to-delt:

  • Individuel talentudvikling, hvor både de tekniske, taktiske, fysiske og mentale aspekter kommer i spil.
  • Holdspillet og spillernes evner til at udvikle sig i det fællesskab. Vi er tilmeldt turneringer, hvor vi vil prøve kræfter med klubhold i Danmark.

Vi samarbejder med ESAA, Bears Academy og Bakken Bears, hvilket giver dig mulighed for et unikt set up med masser af seriøs træning. Samt et indblik i basketball på allerhøjeste niveau i Danmark, hvis du har niveau til det.

Vil du ud og opleve Basketball i udlandet?

Vi tager på linjerejse til udlandet. Vi har tidligere været i enten New York eller Valencia, som begge har rigtig meget basketball at byde på. Hvad enten vi tager til Spanien eller USA, vil du opleve basketball på flere planer fra street til det højeste niveau i verden og selvfølgelig spille kamp mod lokale hold.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at du kan vælge basketball, og vi satser på både at have drenge- og pigespillere, – både spillere, der spiller på ungdomslandshold og ESAA, samt spillere der “bare” har stor interesse for basketball.

Basketball linjen er en unik mulighed for at du kan arbejde superseriøst med din sport.