Risskov Efterskole

Risskov Efterskole
Tretommervej 33
8240 Risskov

Tlf. 8617 8511
info@risskovefterskole.dk

Kontor åbningstid:
Mandag - torsdag 9.00 - 15.00
Fredag 9.00 - 13.00

Risskov Efterskole ligger tæt på skoven med masser af løbe-/cykel- og motionsstier. Den dejligste strand med masser af faciliteter til grillarrangementer, kiosker, sejl- og roklub ligger tæt på. Der er gode omklædningsfaciliteter på stranden.

Vi har kun et par kilometer til Århus midtby's pulserende liv - max. ti minutter på din cykel - eller hop på en af de mange bybusser få hundrede meter fra skolen. Busserne kører mange gange i timen direkte til bl.a. banegården, Bruuns Galleri, Aros osv.


Bestil brochure

Du kan også få brochure på de enkelte linier. Vælg mindst én linie.Hvis du gerne vil have tilsendt vores brochure, skal du blot udfylde formen. Når du bestiller Risskov Efterskoles brochure følger der en lille overraskelse med!

HUSK

Du er altid velkommen til at kigge forbi, eller booke et besøg på efterskolen!

Vil du vide mere om Risskov Efterskole så tag endelig kontakt på tlf. 8617 8511 eller send en mail til info@risskovefterskole.dk


Få pladser tilbage til skoleåret 19/20

Vi oplever stor efterspørgsel til efterskolen, og har besluttet øger elevtallet fra skoleåret 19/20 til 170 elever. Men på tros af øget elevtal er vi ved at være fyldt op, og har kun få pladser tilbage til skoleåret 19/20.

Vi har få pladser tilbage i 19/20 på følgende linjer: 
DANS
BASKET BALL
SPORT XPLORE
MAD & GASTRONOMI

Følgende linjer har lukket for tilgang i 19/20
DESIGN & FASHION
INTERNATIONAL
SURF, SKI & FREESPORT

Alle linjer har pladser fra 20/21 og fremefter


Find vej