Håndbold

Er du topmotiveret og elsker du håndbold, så er håndboldlinjen et super valg for dig.

På håndboldlinjen får dine ambitioner frit løb, og du får mulighed for at dygtiggøre dig igennem ambitiøs og struktureret træning. Samtidig bliver du en del af et uforglemmeligt fællesskab både på og udenfor banen.

Gennem mange timers træning booster vi din tekniske, taktiske, fysiske og mentale udvikling. Vi har fokus på individuel talentudvikling og på at skabe stærke og solide holdspillere. Alle spillere deltager i kampe og turneringer.

På håndboldlinjen møder du højtkvalificerede undervisere og veltilrettelagte træningsmængder. Sammen med dig afsøger og udvider vi mulighederne for at gøre dig til en bedre håndboldspiller, og vi optimerer din spillemæssige og personlige udvikling.

Du kommer til at spille håndbold på højt niveau samtidig med, at du oplever et inspirerende efterskoleliv med et fedt fællesskab, nye venskaber og kammerater der brænder lige så meget for deres sport som dig.

Studierejse til udlandet indgår som en naturlig del af opholdet på håndboldlinjen. Her venter en spændende rejseoplevelse der fokuserer på sport, fællesskab og kultur.

Vi samarbejder med ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus) og stærke håndboldklubber i Aarhus, der giver dig mulighed for et unikt set up med masser af seriøs træning samt et indblik i håndbold på allerhøjeste niveau i Danmark.

Håndboldlinjen er en unik oplevelse for dig der gerne vil arbejde målrettet med din sport, dygtiggøre dig og være en del af et stærkt fællesskab.