GRAFISK DESIGN & KUNSTFor dig der gerne vil være en del af et spændende og kreativt designunivers.

GRAFISK DESIGN & KUNST er en kunstnerisk udtryksform der fokuserer på det visuel udtryk.
På GRAFISK DESIGN & KUNST skaber vi design gennem æstetik, innovation og kunst.

ÆSTETIK fordi det udvikler din sanselige tilgang til verden, formgivning og sanselige udtryk.
INNOVATION fordi det udfordrer dine evner til at nytænke og udvikle nye kreative projekter og koncepter. Du lærer at handle og omsætte dine idéer til værdi for andre.
KOMMUNIKATION fordi det styrker dine evner til at kunne se og kommunikere med verden, udfordre og gentænke det mulige og umulige.

GRAFISK DESIGN & KUNST forener et æstetisk udtryk, kreativitet og tekniske færdigheder, og gør dig i stand til at fuldføre en kreativ proces fra idé til færdigt projekt. I løbet af skoleåret vi du arbejde med at visualisere, udvikle og færdiggøre selvstændige projekter, lige fra bundene opgaver, til udvikling af komplet identitet. Vi samarbejder med virksomheder, kulturinstitutioner i Århus og resten af verden.

Du vil lære om begreber og teknikker inden for grafisk design og kunst, og få undervisning i idéudvikling, research, analyse og værktøj til at omsætte ideer til design og kunst.

Indhold/områder
Introduktion til grafisk design og kunst
Illustration og billeder
Form og farve
Typografi Layout, formgivning, komposition
Grafisk udtryk og virkemidler
Idégenerering og konceptudvikling
Design og kunstprocessen: Fra idé til færdigt forslag

GRAFISK DESIGN & KUNST på Risskov Efterskole kan give dig et springbræt til en kreativ og spændende karriere indenfor design og kunst. Vi hjælper dig med at opbygge din egen design portfolio udfra opgaver, projekter mm, og med at skabe kontakt til virksomheder, kultur- og uddannelsesinstitutioner.


Underviser Grafisk Design & KunstKasper Berens Petersen
Design, udvikling, strategisk og visuel kommunikation